آپدیت
Zapya 5.5.2 (US) Android زاپیای اندروید جهت ارسال پر سرعت فایل از طریق WiFi

Zapya Android محصولی از کمپانی DewMobile بوده و برای انتقال نظیر به نظیر فایلها به کار میرود که به صورت خاص برای گوشیهای هوشمند طراحی شده است. این برنامه سرعت حداکثری 5 مگابایت بر ثانیه را برای فرایند انتقال فراهم کرده و از انواع فایلهای رسانهای مانند اسناد، تصاویر، ویدیوها، پیدیافها (PDF)، صفحات گسترده (مانند فایلهای Excel) و… بدون محدودیتی در حجم پشتیبانی میکند. این برنامه که از گیگاهکس دانلود میکنید نیازی به دسترسی به اینترنت پر سرعت نداشته و فقط به بستر وایرلس برای اتصال به سایر دستگاههای هوشمند نیاز دارد. همچنین با دستگاههای iPhone، iPad و iPod touch شرکت اپل نیز سازگاری کامل دارد.
ویژگیهای مثبت این نرم افزار باعث شده است بیش از 450 میلیون کاربر در سرتاسر جهان از این ابزار انتقال که در تمامی پلتفرمها (ویندوز، اندروید، مک، iOS و…) به صورت یکپارچه کاربرد دارد استفاده کنند. Zapya علاوه بر سرعت بالا در فرایند انتقال، هیچگونه هزینهای برای کاربر در بر نداشته و استفاده از آن بسیار آسان است. همچنین از زبانهای رایج متعددی پشتیبانی میکند. در آخر شایان ذکر است شما با استفاده از Zapya میتوانید بین دستگاههای اندروید، آیفون، آیپد، آیپاد، ویندور فون، Tizen، کامپیوتر و لپتاپ و همچنین دستگاههایی با سیستم عامل اپل مکینتاش (مانند MacBook و iMac و…) تنها در کسری از ثانیه به انتقال اطلاعات بپردازید.
قابلیتهای کلیدی نرمافزار Zapya:
- انتقال اطلاعات بدون نیاز به کابل، اینترنت سیمکارت و اینترنت WiFi
- به اشتراکگذاری فایلها بدون محدودیت در حجم آنها
- انتقال اطلاعات از هر نوع حجم و فرمتی میان پلتفرمهای مختلف (ویندوز، اندروید، مک، iOS و…)
- پشتیبانگیری و انتقال اطلاعات از گوشی قدیم به گوشی جدید شما
- از جمله سریعترین برنامههای انتقال اطلاعات با سرعتی حدود 200 برابر بلوتوث
- امکان اتصال همزمان به حداکثر 4 دیوایس و ارسال اطلاعات به گروهی از دستگاهها
- تولید کدهای QR شخصی و به اشتراکگذاری محتوا به واسطهی این کدها
- پشتیبانی از Android, iOS, Windows XP/7/8/10, Mac OS X, Windows Phone 8.1/10
- پشتیبانی از زبان شیرین پارسی و زبانهای رایج مانند English, Chinese, Spanish, Arabic, Thai, Burmese, Indonesian, Italian, Vietnamese, Russian و Portuguese
نسخهی اندروید
نسخهی دسکتاپ
به بخش اندروید خوش آمدید
امروزه دستگاههای اندرویدی شامل انواع فراوانی هستند و بدین ترتیب ما نیز مجبوریم جهت رضایت کاربران و پوشش دادن تمام مدلها، فایلهای مختلفی را برای دانلود ارائه دهیم. به همین دلیل در این بخش از اصطلاحات مختلفی استفاده شده که در بسیاری از مواقع باعث سردرگمی کاربران میشود. اما گیگاهکس راهنمای کاملی آماده کرده که دانستن آنها به شما کمک میکند تا بدانید کدام یک از فایلهای فوق، برای دستگاه اندرویدی شما مناسب است و به کدام یک از آنها نیازی ندارید. همچنین راهنمای کاملی در رابطه با نحوهی نصب اپلیکیشنها توضیح داده شده است که از طریق بخشهای بعدی این جعبهی راهنما میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.
بازیهای اندروید به دو دسته تقسیم میشوند:
- بازیهای ساده:
- بازیهای دیتا دار:
این نوع بازیها معمولا بر روی تمام دستگاههای اندرویدی قابل اجرا بوده و فقط با نصب یک فایل APK از آنها، قادر به انجام بازی خواهید بود.
به بازیهایی گفته میشود که حجم بالایی داشته و علاوه بر فایل نصب بازی (APK)، به فایلهای مکمل نیز برای اجرای صحیح نیاز دارند. به این فایلهای مکمل که شامل صداها، ویدیوها، انیمیشنها و سایر محتویات و اجزای تشکیل دهندهی بازی است، دیتای بازی گفته میشود. معمولا این نوع بازیها نیازمند سختافزار قوی هستند و قابل نصب بر روی هر دستگاهی نیستند. در دستگاههای مختلف اندرویدی، از پردازندههای اصلی و پردازندههای گرافیکی مختلفی استفاده شده است که شما حتما باید طبق آموزش ذکر شده در همین جعبهی راهنما، ابتدا با استفاده از نرمافزار CPU-Z، مشخصات دستگاه اندرویدی خود را مشاهده کرده و نسخهی مناسب را برای آن دانلود کنید. سپس طبق آموزش زیر، به نصب بازی بپردازید. در نظر داشته باشید نصب و راهاندازی بازیهای دیتادار با وجود مراحل نصب بیشتر نسبت به بازیهای معمولی، بسیار ساده است. فقط کافی است یک بار وقت بگذارید و آموزش را به دقت دنبال کنید تا روش نصب را فراگیرید و از این پس بتوانید به راحتی به نصب اینگونه بازیها بپردازید.
دیتای بازیها به دلیل حجم بالا به صورت فایل فشرده در اختیار کاربران قرار داده میشود. بدین ترتیب در مرحلهی اول بایستی این فایلها را با استفاده از نرمافزار WinRAR و سایر نرمافزارهای مدیریت فایلهای فشرده که نسخهی کامپیوتر و اندروید آن در گیگاهکس موجود است، از حالت فشرده خارج کنید.
- آموزش خارج کردن فایل دیتا از حالت فشرده
- آموزش کپی کردن "فولدر حاوی دیتا" به مسیر نصب بازی:
- اگر در فولدر دیتا، فایلی با پسوند obb وجود داشته باشد، از دیتای مشترک در بازی استفاده شده که باید از حالت اول که در مرحلهی بعد توضیح داده شده استفاده کنید.
- اگر در فولدر دیتا، چندین فایل و فولدر وجود داشته باشد، از دیتای اختصاصی در بازی استفاده شده که باید از حالت دوم که در مرحلهی بعد توضیح داده شده استفاده کنید.
اگر برای انجام این کار از کامپیوتر استفاده میکنید، پس از دانلود فایل دیتا و نصب WinRAR، بر روی فایل دیتا راست کلیک کرده و گزینهی Extract Here را انتخاب و رمز فایل را وارد کنید تا فایلها از حالت فشرده خارج شوند. فولدر نهایی در کنار فایل دانلودی شما قرار خواهد گرفت.
اگر از اندروید استفاده میکنید، با استفاده از یکی از اپلیکیشنهای مدیریت فایلهای فشرده (مانند RAR) وارد پوشهای که فایل دیتا را در آن دانلود کردهاید شوید و با نگه داشتن انگشت بر روی فایل مربوطه، گزینهی Extract Here (یا سایر گزینههای مشابه) را انتخاب کنید و آدرسی را به نرمافزار بدهید تا فایلها در آنجا استخراج شوند.
در پایان، فولدری در اختیار شما قرار خواهد گرفت که احتمالا شامل نام بازی و عباراتی دیگر است. معمولا نام این فولدرها با عبارت .com یا .org آغاز میشود (اسامی مانند com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM و com.ampsvc.android و...). در ادامهی آموزش، نام این فولدر را "فولدر حاوی دیتا" مینامیم.
ابتدا وارد پوشهای شوید که فایلها در آن استخراج شدهاند ("فولدر حاوی دیتا"). در این مرحله دو حالت وجود دارد:
حالت اول: در این حالت، مسیری که باید "فولدر حاوی دیتا" در آن کپی شود، Android/obb خواهد بود. پس برای این کار (با کامپیوتر از طریق My Computer و با اندروید از طریق File Manager یا نرمافزار مدیریت فایل) وارد مموری دستگاه خود شوید، فولدر Android را پیدا کرده و وارد آن شوید. سپس به دنبال فولدر obb بگردید و وارد آن شوید. دقت داشته باشید اگر در این مرحله فولدر obb را نیافتید، یک فولدر جدید (New Folder) به همین نام بسازید و وارد آن شوید. حالا "فولدر حاوی دیتا" را در این مسیر کپی کنید.
حالت دوم: در این حالت، مسیری که باید "فولدر حاوی دیتا" در آن کپی شود، Android/data خواهد بود. پس برای این کار (با کامپیوتر از طریق My Computer و با اندروید از طریق File Manager یا نرمافزار مدیریت فایل) وارد مموری دستگاه خود شوید، فولدر Android را پیدا کرده و وارد آن شوید. سپس به دنبال فولدر data بگردید و وارد آن شوید. دقت داشته باشید اگر در این مرحله فولدر data را نیافتید، یک فولدر جدید (New Folder) به همین نام بسازید و وارد آن شوید. حالا "فولدر حاوی دیتا" را در این مسیر کپی کنید.
تبریک. شما موفق به نصب و راهاندازی اولیهی بازی خود شدید. هم اکنون میتوانید بازی را باز کرده و از آن لذت ببرید.
نکات مهم:
- ابتدا بایستی فایل APK بازی نصب شود و سپس عملیات کپی "فولدر حاوی دیتا" انجام شود.
- پس از نصب فایل APK، بازی را باز نکنید و ابتدا عملیات کپی "فولدر حاوی دیتا" را انجام دهید و پس از اتمام، اقدام به اجرای بازی نمایید.
- "فولدر حاوی دیتا" حتما باید در حافظهی اصلی گوشی کپی شود و در صورت کپی در حافظهی جانبی (SD Card)، بازی به درستی اجرا نخواهد شد.
- دقت داشته باشید ابتدا "فولدر حاوی دیتا" را درست تشخیص دهید و سپس آن را کپی کنید. راه تشخیص "فولدر حاوی دیتا" در مرحلهی قبل توضیح داده شده است.
- اگر گوشی شما دارای رامهای رسمی کارخانه است، مسلماً نتیجهی بهتری نیز نسبت به رامهای سفارشی (Custom Rom) دریافت خواهید کرد و بازیها بدون مشکل اجرا خواهند شد.
- در بعضی از بازیها نیاز به سینک (Sync) کردن اکانت گوگل دارید که بدین منظور باید وارد تنظیمات دستگاه اندرویدی خود شوید و در قسمت Accounts، با انتخاب Add Account و انتخاب Google، مشخصات جیمیل خود را وارد کنید.
- برخی از بازیها در اولین اجرا نیازمند اتصال به اینترنت هستند. پس این مورد را همیشه به یاد داشته باشید.
- دو اپلیکیشن مهم Google Play Game و Google Play Service در بسیاری از مواقع پیش نیاز بازیها هستند. پس همیشه آخرین نسخهی این دو برنامه را بر روی دستگاه خود داشته باشید.
خطاهای رایج در هنگام اجرای بازیها و آموزش رفع آنها:
- ارور مجوز نامعتبر (invalid license): این خطا معمولا به دلیل سینک (Sync) نبودن اکانت گوگل (جیمیل) بر روی دستگاه رخ میدهد. البته گاهی به دلیل نامعتبر بودن کرک بازی یا عدم سازگاری با نسخهی اندروید نیز اتفاق میافتد. اگر گوشی شما روت شده است، میتوانید از لاکی پچر برای رفع این خطا در بعضی بازیها استفاده کنید.
- سیاه شدن صفحه و بیرون پریدن از بازی: اگر پس از ورود به بازی و گذشت قسمتی از مراحل بارگذاری، بازی صفحهای سیاه را نشان داده یا از آن خارج میشود، به دلیل عدم توانایی سختافزار دستگاه در اجرای بازی است. در بعضی موارد، ناسازگاری بازی با نسخهی اندروید دستگاه شما نیز میتواند این مشکل را به وجود آورد. همچنین در مواردی که زبان دستگاه فارسی است، چنین مشکلی دیده شده که با تغییر زبان به انگلیسی، مشکل برطرف شده است.
- درخواست مجدد دیتا و دانلود آن به صورت آنلاین بعد از کپی کردن دیتا: در صورتی که طبق آموزش، دیتای بازی را در محل مربوطه کپی کردهاید و پس از اجرای بازی مجددا از شما درخواست دیتا شد، احتمال غلط انجام دادن مراحل وجود دارد و بایستی مجدد فایل و فولدر صحیح را به محل صحیح انتقال دهید. همچنین در بعضی موارد، با سینک (Sync) کردن اکانت گوگل بر روی دستگاه، مشکل برطرف خواهد شد.
- خطای cannot copy file در هنگام کپی کردن "فولدر حاوی دیتا": اگر در هنگام کپی کردن "فولدر حاوی دیتا" از طریق کامپیوتر، با خطای cannot copy file. The device has either stopped responding or been disconnected روبرو میشوید، نشان میدهد فولدرهای سیستمی شما دارای دسترسیهای خاصی هستند که شما مجوز مشاهده یا ویرایش آنها را ندارید. در این حالت بایستی "فولدر حاوی دیتا" را در محلی دیگر در حافظه کپی کنید و سپس از طریق File Manager خود دستگاه اندرویدی، به کپی آن در مسیر مربوطه بپردازید.
- خطای Out of space: جهت رفع این خطا باید به فولدر Data/App دسترسی داشته باشید. این دسترسی از طریق نرمافزارهایی مانند Root Explorer میسر خواهد شد. پس از ورود به این مسیر، باید تمام فایلهای دارای پسوند Odex را حذف و مجددا اقدام به نصب بازی کنید.
- سیاه بودن صفحهی بازی اگر پس از انجام مراحل نصب و فعالسازی اولیه، بازی باز میشود اما صفحهای سیاه نمایش داده میشود یا فقط بخشهایی از بازی قابل دیدن است، شما دیتایی اشتباه را دانلود و استفاده کردهاید و آن دیتا با پردازندهی گرافیکی شما سازگار نبوده است.
- عدم نصب بیش از یک بازی از کمپانی Gameloft این مشکل برای دستگاههایی با اندروید 5 به بالا وجود دارد و فقط همزمان میتوانند یکی از بازیهای این شرکت را بر روی دستگاه خود داشته باشند. متأسفانه در حال حاضر راه حلی برای رفع این مشکل وجود ندارد...
چگونه بفهمیم پردازندهی دستگاه ما چیست؟
عبارات ARM, ARM64 و x86 هر کدام به یکی از انواع پردازندههایی (CPU) گفته میشود که امروزه در دستگاههای اندرویدی به کار برده میشوند. برخی از برنامهها و بازیها دارای نسخههای مختلف هستند که شما باید نسخهی متناسب با پردازندهی دستگاه خودتان را دانلود کنید تا در اجرای نرمافزار به مشکل بر نخورید. در صورتی که نسخهی نامتناسب دریافت و نصب شود، در اجرای صحیح آن اپلیکیشن یا بازی اختلال ایجاد شده و به بنبست میرسید. جهت اطلاع از اینکه پردازندهی دستگاه شما کدام نوع است، آموزش زیر را دنبال کنید:
- ابتدا اپلیکیشن CPU-Z را دانلود و سپس بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.
- پس از باز کردن اپلیکیشن، در سربرگ Soc، مقدار روبروی عبارت Architecture، یا در سربرگ System مقدار روبروی عبارت Kernel Architecture همان نوع پردازندهی دستگاه شماست.
- بنابراین از این پس هنگام دانلود اپلیکیشنها، نسخههای مخصوص همین پردازندهای که مشاهده کردید را دانلود کنید تا بدون مشکل بر روی دستگاهتان نصب شود.
چگونه بفهمیم دستگاه ما دارای کدام پردازندهی گرافیکی است؟
به چگالی پیکسلها در صفحهی نمایش دستگاههای اندرویدی اصطلاحا DPI گفته میشود. همچنین برخی از برنامهها و بازیها دارای نسخههای مختلف هستند (Adreno, Mali, PowerVr, Tegra و...) که شما باید نسخهی متناسب با پردازندهی گرافیکی دستگاه خودتان را دانلود کنید تا در اجرای نرمافزار به مشکل بر نخورید. در صورتی که نسخهی نامتناسب دریافت و نصب شود، در اجرای صحیح آن اپلیکیشن یا بازی اختلال ایجاد شده و به بنبست میرسید. (به طور مثال یا بازی کلا اجرا نمیشود یا اختلال گرافیکی مانند پرش صفحه، سیاه شدن صفحه و... را مشاهده خواهید کرد) جهت اطلاع از اینکه پردازندهی گرافیکی دستگاه شما کدام نوع است، آموزش زیر را دنبال کنید:
آموزش تشخیص DPI دستگاه:
- ابتدا اپلیکیشن CPU-Z را دانلود و سپس بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.
- پس از باز کردن اپلیکیشن، در سربرگ Device، مقدار روبروی عبارت Screen Density، همان DPI دستگاه شماست.
- بنابراین از این پس هنگام دانلود اپلیکیشنها، نسخههای مخصوص همین DPI که مشاهده کردید را دانلود کنید تا بدون مشکل بر روی دستگاهتان نصب شود. دقت داشته باشید عبارت nodpi در لینکهای دانلود به معنای این است که آن نسخه، برای تمامی DPIها طراحی شده است و نصب آن بر روی دستگاههای مختلف بلامانع است
آموزش تشخیص نوع پردازندهی گرافیکی دستگاه:
- ابتدا اپلیکیشن CPU-Z را دانلود و سپس بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.
- پس از باز کردن اپلیکیشن، در سربرگ Soc، مقدار روبروی عبارت GPU Renderer، همان نوع پردازندهی گرافیکی دستگاه شماست.
- بنابراین از این پس هنگام دانلود اپلیکیشنها، نسخههای مخصوص همین پردازندهی گرافیکی که مشاهده کردید را دانلود کنید تا بدون مشکل بر روی دستگاهتان نصب شود.
نسخهی مود (Mod) شدهی بازیها چه تفاوتی با نسخهی معمولی دارد؟
نسخههای مود شدهی بازی، نسخههای دستکاری شدهی آنها هستند که معمولا دارای پول بینهایت، آزاد بودن تمامی مراحل، جان بینهایت و... هستند.
-
نام کامل:
Zapya - زاپیا -
شناسه:
com.dewmobile.kuaiya.play -
توسعه دهنده:
DewMobile, Inc. -
نسخه:
(v5.5.2 (US -
وبسایت سازنده:
iZapya.Com -
تغییرات این نسخه:
برای مشاهدهی تغییرات اینجا کلیک کنید -
دستهبندی:
-
تصاویر:
جهت مشاهدهی تصاویری از محیط نرمافزار، کلیک کنید -
سیستم عامل:
قابل نصب بر روی اندروید 4.0.3 به بالا -
حجم:
10 مگابایت -
رمز فایل:
gigahax.com (جهت جلوگیری از خطای CRC، از کپی کردن رمز خودداری و آن را دستی تایپ کنید)
این مطلب را پسندیدید؟ آن را در صفحهی خود به اشتراک بگذارید: